Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
INSTAX LINK DUSKY PINK

14,150 L

14,150 L

INSTAX LINK DUSKY PINK

14,150 L

‘-Shtypni fotografi me lehtësi duke përdorur aplikacionin e lidhjes Instax Mini (kërkohet shkarkim falas i aplikacionit).

-Lidhja Bluetooth.

-Shtoni filtra dhe korniza argëtuese në fotot tuaja.

-Shtypni fotografi nga videot tuaja.

-Shpejtësi e printimit prej rreth 12 sekonda (afërsisht 90 sekonda kohë e zhvillimit pas printimit).

SKU: UNI164461 Kategori: , , Etiketa: ,