Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
INSTAX MINI 11 BLUSH PINK TH EX D EU

11,490 L

11,490 L

INSTAX MINI 11 BLUSH PINK TH EX D EU

11,490 L

Aparat Fotografik i shpejte: Instax Mini 11 Blush Pink Th Ex D Eu

-Furnizimi me energji: bateri AA (2x), përfshirë

-Ngjyra: blu -Gjerësia: 107.6 mm

-Lartësia: 121.2 mm

-Thellësia: 67.3 mm

-Pesha: 293 g

-Lloji i produktit: Aparat fotografik i menjëhershme

SKU: UNI164442 Kategori: , Etiketa: ,

Përshkrim

Instax Mini 11 Blush Pink Th Ex D Eu është një aparat fotografik stil, argëtues dhe elegant, i aftë të prodhojë foto në çast.Ideal për dhurata dhe përdorim personal, ky model është azhornuar me një funksion automatik të ekspozimit që nuk kërkon më rregullim manual për kushte të ndryshme ndriçimi dhe përfitimet e blicit të integruar që punojnë në kushte të ndriçimit të ulët.

Informacion shtesë

Marka

Tipi

Lloji

Ngjyra