Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
INSTAX MINI90 CAMERA RED EX D

18,350 L

18,350 L

S’ka stok

INSTAX MINI90 CAMERA RED EX D

18,350 L

Kamera e çastit Instax Mini 90 Neo Classic në dizajn retro, falë funksionit të ekspozimit të gjatë dhe të dyfishtë, fotografitë artistike janë krijuar për t’i marrë në dorë.
Ajo ofron fotografi eksperimentale të menjëhershme me funksionim intuitiv – kështu që ju mund të përqendroheni plotësisht në subjekt dhe krijimtarinë tuaj.

S’ka stok

SKU: 16513891 Kategori: , Etiketa: ,

Përshkrim

Kamera e çastit Instax ofron pesë programe motive. Për shembull, sfondi mund të ndriçohet në mënyrë optimale ose pika e fokusit e kamerës mund të vendoset në pafundësi në mënyrë që të përqëndrohet në objekte të largëta.

Një theks i veçantë: ekspozim i dyfishtë dhe ekspozim i gjatë deri në 10 sekonda.

Kamera ka një fije trekëmbësh të integruar në mënyrë që imazhet e ekspozimit të gjatë të mos turbullohen.

Ky është gjithashtu parakushti ideal për të bërë fotografi të menjëhershme në modalitetin e kohëmatësit.

Perspektiva emocionuese lindin për fotografin me dy butona lëshimi me të cilët motivet mund të kapen me lehtësi në formatin e portretit dhe peizazhit.

Informacion shtesë

Lloji

Ngjyra

Marka

Tipi