Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
kabëll zgjatues USB 2.0 GEMBIRD | CCF-USB2-AMAF-10

250 L

250 L

kabëll zgjatues USB 2.0 GEMBIRD | CCF-USB2-AMAF-10

250 L

CCF-USB2-AMAF-10

  • Kabëll zgjatues USB 2.0 AM në AF.
  • Kontaktet e veshura me ar 30u “për transferim të besueshëm të të dhënave me shpejtësi të lartë.
  • Lidhëse të formuara me lehtësim të integruar të sforcimit.
  • Filtër thelbësor i ferriteve.
SKU: A05505 Kategori: ,

Përshkrim

Të pajtueshme me USB 2.0 dhe USB 1.1
Lidhës e formuar.
Seri profesionale me bërthamën ferrite.
Ngjyra e zezë.
Gjatësia: 3 m (10 ft).