Kabllo Zgjatuese Mikrofoni dhe të Kufjeve GEMBIRD | CC-MIC-1

350 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Kabllo Zgjatuese Mikrofoni dhe të Kufjeve GEMBIRD | CC-MIC-1

350 L

CC-MIC-1

  • Qasje e lehtë në lidhësit tuaj audio.
  • Ndarës praktik audio – lidhni lehtësisht dy pajisje playback.
  • Kabllo zgjatëse e mikrofonit dhe kufjeve.
  • Lejon lidhjen e altoparlantëve dhe kufjeve në kartën e zërit në të njëjtën kohë.
  • Gjatësi (1 metër)
SKU: A04950 Kategori: ,
Kabllo Zgjatuese Mikrofoni dhe të Kufjeve GEMBIRD | CC-MIC-1

350 L