Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Kamera Gaming Razer Kiyo Online Streaming Webcam

13,999 L

13,999 L

Kamera Gaming Razer Kiyo Online Streaming Webcam

13,999 L

Kamera Gaming Razer Kiyo Online Streaming Webcam

  • Ideale për video-streaming.
  • Me rezolucion 720 pixel dhe 60 frame/sekond, Razer Kiyo ju siguron cilësinë dhe stabilitetin maksimal gjatë transmetimit.
  • Nëpërmjet dritës, e cila rregullohet në disa nivele, kamera siguron ndriçim të plotë dhe eleminon çdo hije.
  • Auti – focus i thjeshtë dhe i shpejtë.
  • Mund ta merrni me vete dhe ta montoni lehtësisht kudo, në ç ambjent gaming apo transmetimi “live”.
  • Kompatibël me çdo platformë “streaming”.