KAMERA TP-LINK Tapo C200

4,390 L

Shopping Cart

No products in the cart.

KAMERA TP-LINK Tapo C200

4,390 L

Tapo C200
Kamera sigurie Wi-Fi

 

  • Video me Reyolucion të Lartë: Regjistron çdo imazh në reyolucionin e pastër kristal 1080p
  • Rrotullim dhe kënd: 360º horizontale dhe 114º diapazon vertikal
  • Shikim i pastër gjatë natës: Siguron një distancë vizuale deri në 10 metra.
  • Zbulimi i Lëvizjes dhe Njoftimet: Ju njofton kur kamera zbulon lëvizjen.
  • Alarmi i zërit dhe dritës: Shkakto efektet e dritës dhe zërit për të trembur vizitorët e padëshiruar.
  • Audio me dy drejtime: Mundëson komunikimin përmes një mikrofoni dhe altoparlanti të integruar
  • Ruajtja e Sigurt: Ruan lokalisht deri në 128 GB në një kartë microSD, e barabartë me 384 orë (16 ditë) filmim. (Bazuar në kushtet laboratorike)
  • Kontrolli i zërit: Lironi duart me kontrollin e zërit: Punon me “Asistentin e Google” dhe Amazon Alexa. (Google Assistant dhe Amazon Alexa nuk janë në dispozicion në të gjitha gjuhët dhe vendet)

 

SKU: A01037 Kategori: , , Etiketa: ,
KAMERA TP-LINK Tapo C200

4,390 L