Karikues Per Bateri Patona Charger 8pcs

2,690 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Karikues Per Bateri Patona Charger 8pcs

2,690 L

Karikuesi USB 8-fish PATONA. Ju lejon të karikoni deri në 8 bateri Micro AAA R03 ose Mignon AA R06 në të njëjtën kohë. Karikuesi është i lidhur me burimin e energjisë me kabllon e furnizuar Micro-USB. Furnizim me energji USB, një bankë energjie, një karikues USB makine, një kompjuter portativ ose një kompjuter. Mikroçipi i integruar mbron bateritë nga mbinxehja ose ngarkesa e tepërt. Një tregues i nivelit të karikimit ju informon për progresin aktual të karikimit.

 

SKU: A06300 Kategori: ,

‘- Karikues për bateritë Ni-Cd / Ni-Mh Micro AAA dhe Mignon AA
– karikim i vetëm i një foleje – çdo kombinim AA dhe AAA është i mundur
– qark i mbrojtjes së polaritetit të kundërt, zbulimi i dëmtuar i qelizave, ngarkesa e rrjedhjeve dhe mbrojtja e mbingarkesës
– karikim i butë i baterisë

Karikues Per Bateri Patona Charger 8pcs

2,690 L