Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Karrikë Gaming FUR LC-Power Black LC-GC-702BR-FF

27,990 L

27,990 L

S’ka stok

Karrikë Gaming FUR LC-Power Black LC-GC-702BR-FF

27,990 L

Karrige ergonomike për GAMING me kokë dhe jastëkë të lëvizshëm.

Jastëku dhe kapëset të lëvizshme dhe të rregullueshme në lartësi
Ndejësja e rregullueshme në lartësi
Mbështetëse krahu e rregullueshme në lartësi
Kënd i pjerrësisë së mbështëses, i rregullueshëm me mekanizmin “Butterfly”.
Përfshinë veçorinë e animit me mekanizëm bllokimi
Rrotullimi i karriges deri në 360°
Susta amortizuese të rehatshme

Mbështetëse këmbësh e palosshme

S’ka stok

SKU: 127835 Kategori: ,