Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Karrikë Gaming LC Power LC-GC-600BW

24,990 L

24,990 L

Përzgjidhni mundësi

Karrikë Gaming LC Power LC-GC-600BW

24,990 L

Karrige ergonomike për GAMING me kokë dhe jastëkë të lëvizshëm.

  • Jastëku dhe kapëset të lëvizshme dhe të rregullueshme në lartësi
  • Ndejësja e rregullueshme në lartësi
  • Mbështetëse krahu e rregullueshme në lartësi
  • Kënd i pjerrësisë së mbështëses,  i rregullueshëm me mekanizmin “Butterfly”.
  • Përfshinë veçorinë e animit me mekanizëm bllokimi
  • Rrotullimi i karriges  deri në 360°
  • Susta amortizuese të rehatshme
SKU: N/A Kategori: ,