Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Karrikë Gaming Steelplay SGC02

35,990 L

35,990 L

Përzgjidhni mundësi

Karrikë Gaming Steelplay SGC02

35,990 L

● Ergonomik për ulje të përsosur dhe komoditet absolut
● Materiali për mbulesën e karriges (UP dhe PVC)
● Sedilja dhe mbështetësja anti-djersë mikro-shpuese .
● Mbushja me  dendësi te lartë (dendësia 50)
● Armrests 4D i rregullueshëm
● Mekanizëm i rregullimit të sediljes së ngurtë me 2 doreza, njëra për lartësi dhe tjetra për pjerrësi (sistemi i kyçjes për çdo kënd të pjerrësisë).
SKU: N/A Kategori: ,

Përshkrim

● Këndi i mbështetëses së rregullueshme 90-150 grade.
● Baza në 5 rrota të forta me diametër 60 mm
● Jastëk mbrapa për mbështetje të mirë .
● Kornizë metalike në ndërtim kornize
● Madhësia e përgjithshme: L 70 x P 67 x H 133 cm
● Mbajtja e peshës: 150 kg
● Mbështetëse e rregullueshme.