Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Karrikë Gaming Trust GXT 707G Resto (Gri)

26,990 L

26,990 L

S’ka stok

Karrikë Gaming Trust GXT 707G Resto (Gri)

26,990 L

TRUST GXT 707G RESTO GAMING 
Karrige lojërash rregulluese ergonomike e krijuar për orë të tëra komode lojrash.
●Rrotullim  360 ° i plotë.
● Krahët të rregullueshme nga lartësia.
● Ashensori i gazit i klasit 4 për rregullimin e lartësisë.
● Mbështetëse e rregullueshme 90 ° -180 °

S’ka stok

SKU: 124695 Kategori: ,

Përshkrim

  • Vend i pjerrët me mundësi bllokimi.
  •  Përfshinë jastëkun e mesit dhe qafës së lëvizshme dhe të rregullueshme.
  • Kornizë e fortë dhe me bazë metalike.
  •  Rrota të qëndrueshme, dyshe që rrotullohen normalisht