Shopping Cart

No products in the cart.

Kartë Extreme Pro Sdhc 32gb Sandisk (14765)

3,190 L

● Kapaciteti i ruajtjes 32 GB
● UHS-I / V30 / Klasa 10
● Shpejtësia maksimale e leximit: 95 MB / s
● Shpejtësia maksimale e shkrimit: 90 MB / s
SKU: STKM00020 Kategori: , Etiketë:
  • Ideale për profesionistët që kërkojnë të maksimizojnë rrjedhën e punës dhe prodhimit.
  • Shpejtësi leximi deri në 95 MB / s.
  • Shpejtësi shkrimi deri në 90 MB / s.
  • Shpejtësia UHS Klasa 3 (U3) dhe shpejtësia e videos UHS Klasa 30 (V30) për video 4K UHD.
  • Rezistente nga goditjet,  temperatura, nga uji dhe rrezet x.