Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
KARTE MEMORIE SANDISK SDSQXA2-064G-GN6MA 64GB

2,700 L

2,700 L

KARTE MEMORIE SANDISK SDSQXA2-064G-GN6MA 64GB

2,700 L

Ideale për telefonat smart dhe tabletët me Android, si dhe për kamerat dhe dronët
Deri në 160 MB/s shpejtësi leximi dhe 60 MB/s. Shpejtësia e shkrimit për regjistrim dhe transferim të shpejtë
Vlerësimi A2 për karikim më të shpejtë dhe performancë më të shpejtë brenda aplikacionit
4K UHD e aftë me UHS Speed ​​Class 3 (U3) dhe video speed class 30 (V30)

SKU: A01149 Kategori: , Etiketë: