KARTE MEMORIE SANDISK SDSQXCY-128G-GN6MA 128GB

7,190 L

Shopping Cart

No products in the cart.

KARTE MEMORIE SANDISK SDSQXCY-128G-GN6MA 128GB

7,190 L

Ideale për telefonat smart dhe tabletët me Android, si dhe për kamerat dhe dronët
Deri në 170 MB/s shpejtësi leximi dhe 90 MB/s. Shpejtësia e shkrimit për regjistrim dhe transferim të shpejtë
Vlerësimi A2 për karikim më të shpejtë dhe performancë më të shpejtë brenda aplikacionit
4K UHD e aftë me UHS Speed ​​Class 3 (U3) dhe video speed class 30 (V30)

SKU: A01158 Kategori: , Etiketa: ,
KARTE MEMORIE SANDISK SDSQXCY-128G-GN6MA 128GB

7,190 L