Kasë (Case) Gaming Kolink Observatory Lite Mesh RGB Midi

9,990 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Kasë (Case) Gaming Kolink Observatory Lite Mesh RGB Midi

9,990 L

Kasa (Case) Gaming Kolink Observatory Lite Mesh RGB Midi është një përzierje e përsosur e veçorive dhe funksionalitetit. Me jo më pak se 4 ventilatorë ARGB LED 120 mm të përfshirë si standard, të kontrolluar me një telekomandë të furnizuar që lejon një larmi mënyrash, opsione ndriçimi dhe madje edhe kontroll të shpejtësisë, Observatori Lite Mesh gjithashtu ka një panel të përparmë plotësisht rrjetë duke mundësuar aftësi superiore të lëvizjes së ajrit. Hardueri që zgjidhni të instaloni është gjithashtu kryesor; paneli prej xhami të zbutur ju lejon të të shikoni atë që krijoni.

SKU: 125913 Kategori: ,
  • Paneli i përparmë me rrjetë të plotë me 3 x tifozë LED të instaluar paraprakisht 120 mm ARGB
  • Ventilator i pasmë i instaluar paraprakisht 120 mm me ndriçim RGB me adresë dixhitale
  • Paneli anësor prej qelqit të zbutur për shikim të lirë brenda.
  • Projektuar për pllaka amë ATX- / Micro-ATX- / Mini-ITX
  • Hub i kontrolluesit RGB me telekomandë që lejon mënyra dhe efekte të ndryshme ndriçimi, plus kontrollin e shpejtësisë së ventilatorit.
Kasë (Case) Gaming Kolink Observatory Lite Mesh RGB Midi

9,990 L