Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
KF Vllaznia Uniforma Zyrtare | Sezoni 2022 – 2023 | Ndeshjet në Kupë | Origjinale | (shitet vetëm bluza)

3,500 L

3,500 L

KF Vllaznia Uniforma Zyrtare | Sezoni 2022 – 2023 | Ndeshjet në Kupë | Origjinale | (shitet vetëm bluza)

3,500 L

Uniforma zyrtare e KF Vllaznia Shkodër për ndeshjet në kupë.

  • Masat e disponueshme S, M, L , XL dhe XXL
    Pa numër | Pa emër lojtari
    Mund të personalizohet (numër dhe emër sipas dëshirës) kundrejtë pagesës shtesë në vlerën 600 Lekë.
    Komplet (bluza+pantallonat e shkurtra) kushtojnë 6000 Lekë
    Transport brenda Shqipërisë, në Europë, USA dhe në Kanada
SKU: UN001503 Kategori: , Etiketë: