Kindle Amazon 6” 8GB B07NMXMTWM 10th Kids Edition

15,990 L17,990 L

Përzgjidhni mundësi
Shopping Cart

No products in the cart.

Kindle Amazon 6” 8GB B07NMXMTWM 10th Kids Edition

15,990 L17,990 L

  • Kindle Kids Edition është ndërtuar me qëllim për të lexuar, me një ekran bardhë e zi pa shkëlqim verbimi dhe javë jetëgjatësi të baterisë.
  • Ai performon ndryshe nga një tabletë, sepse është i përshtatur për të lexuar libra – asnjë lojë, reklamë ose video do të thotë zero shpërqendrime.
  • Amazon Kids + përfshin serinë e plotë Harry Potter dhe librin e parë nga seritë e tjera të njohura si Artemis Fowl.
  • Prindërit mund të blejnë tituj shtesë nga Kindle Store.
  • Merrni bibliotekën me vete. Kindle Kids Edition mban mbi një mijë tituj Amazon Kids + dhe siguron javë jetëgjatësi të baterisë.
SKU: N/A Kategori: , Etiketa: ,

‘-Tani me Audible.

-Lidhuni me kufje ose altoparlantë Bluetooth për të dëgjuar historinë tuaj.

-Me vitin e përfshirë të Amazon Kids +, fëmijët mund të eksplorojnë tituj dhe seriale të njohura.

-Pas 1 viti, tableti juaj do të rinovohet automatikisht çdo muaj duke filluar me vetëm 2.99 $ / muaj plus taksën e zbatueshme.

-Ju mund të anuloni në çdo kohë duke vizituar panelin e prindërve Amazon ose duke kontaktuar Shërbimin e Klientit.

Kindle Amazon 6” 8GB B07NMXMTWM 10th Kids Edition

15,990 L17,990 L

Përzgjidhni mundësi