Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Kindle Amazon Touch 6” 8GB i Bardhë

13,990 L

13,990 L

Shitur

Kindle Amazon Touch 6” 8GB i Bardhë

13,990 L

Kindle Amazon Touch 6” 8GB B07DLPWYB7 i Bardhë

Krijuar me qëllimin për të lexuar me një ekran 167 ppi pa shkëlqim verbues që lexon si letër e vërtetë, madje edhe në rrezet e diellit.
Ndriçimi i rregullueshëm ju lejon të lexoni në mënyrë të qetë – brenda dhe jashtë, ditën dhe natën.
Ndryshe nga një tabletë, një karikim i vetëm i baterisë zgjat javë, jo orë.
8 GB hapësirë ​​ruajtje do të thotë mijëra tituj në dorë, të gjithë në një madhësi kompakte.
Lexoni pa shpërqendrim. Theksoni fragmente, kërkoni përkufizime, përktheni fjalët dhe rregulloni madhësinë e tekstit – pa u larguar kurrë nga faqja.
Kindle Unlimited siguron qasje në miliona libra, gazeta dhe libra audio.
Gëzoni librat audio me Audible. Çiftëzohuni me kufje ose altoparlantë Bluetooth për të kaluar në mënyrë të përsosur midis leximit dhe dëgjimit.

Shitur

SKU: 125487 Categories: , , , Tags: , ,

Description

Kindle Amazon Touch 6” 8GB B07DLPWYB7 i Bardhë

Ekrani: Amazon’s 6” display with built-in light, 167ppi, optimized font technology, 16-level gray scale.

Përmasat: 6.3” x 4.5” x 0.34” ( 160 x 113 x 8.7 mm).

Pesha: 6.1 oz (174 g). Actual size and weight may vary by configuration and manufacturing process.

Parametrat minimal: Nuk ka nevojë pë kompiuter për të shkarkuar libra. Mjafton një lidhje wireless.

Memoria: 8 GB; e mjaftueshme për mijëra libra

Hapësirë falas ne Clous Amazon

Bateria: Një karikim i vetëm zgjat deri në katër (4) javë, bazuar në një orë e gjysmë leximi në ditë me fikje të telit dhe cilësimin e dritës në 13. Jetëgjatësia e baterisë do të ndryshojë në bazë të cilësimeve të dritës, përdorimit pa tel. Transmetimi i dëgjueshëm i librit audio përmes Bluetooth do të zvogëlojë jetën e baterisë.

Kindle 10th Generation – 2019

Additional information

Ekrani

Ngjyra

,