Kit Play & Charge Xbox Series X Microsoft – Bateri të Ri-karikueshme

2,999 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Kit Play & Charge Xbox Series X Microsoft – Bateri të Ri-karikueshme

2,999 L

Vazhdoni lojën me baterinë e rikarikueshme Xbox  + Kabllo USB-C. Mund ta karikoni ndërsa luani ose më pas, edhe kur Xbox juaj është në Stand by. Bateria e karikohet plotësisht në më pak se 4 orë. Thuaji lamtumirë baterive një përdorimshe dhe ndërprerjes së lojës*

* Informacion i rëndësishëm: Punon me Leva pa tel Xbox me portë USB-C, duke përfshirë Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows 10 PC dhe Android.

SKU: 125204 Kategori: , , Etiketa: ,
Kit Play & Charge Xbox Series X Microsoft – Bateri të Ri-karikueshme

2,999 L