Kufje Bluetooth “Berlin” | Bhp-ber-bk (e zeze)

2,990 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Kufje Bluetooth “Berlin” | Bhp-ber-bk (e zeze)

2,990 L

– Kufje stereo Bluetooth me mikrofon të integruar
– Teknologji e përparuar e zvogëlimit të zhurmës DSP
– Deri në 250 orë kohë gatishmërie dhe 10 orë kohë dëgjimi
–  Hesht automatikisht muzikën tuaj në rast të thirrjeve hyrëse
– Butoni shumëfunksional, kontrolli i volumit dhe treguesi i ulët i baterisë
– Përditësimet e statusit të shpejtë të zërit (ndezja / fikja, çiftimi, thirrja hyrëse)
SKU: A05799 Kategori: , ,
Kufje Bluetooth “Berlin” | Bhp-ber-bk (e zeze)

2,990 L