Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Kufje Gaming Razer Karken Pro Analog PC/Ps4/Xbox

10,990 L

10,990 L

Përzgjidhni mundësi

Kufje Gaming Razer Karken Pro Analog PC/Ps4/Xbox

10,990 L

Kufje Gaming Razer Karken Pro Analog PC/Ps4/Xbox

VERSIONI I FUNDIT I ​​KUFJEVE LEGJENDARE PËR GAMING
Që nga premiera e tij, Razer Kraken është vendosur fort në komunitetin e lojrave si një klasik kult. Ngjarje, konventa dhe turne të panumërta lojrash, ajo i vuri vulën e saj të pagabueshme. Dhe tani ne i kemi përmirësuar edhe më shumë tiparet e këtij favoriti të njohur për të rritur jo vetëm cilësinë e zërit, por edhe ta bëjmë atë edhe më të rehatshëm për tu veshur në mënyrë që të mund të luani me kufjet e zemrës tuaj gjatë gjithë ditës. Ky është Razer Kraken i ri. Brezi i tretë Razer Kraken është kufja me tela për lojtarët konkurrues. Drejtuesit e saj të mëdhenj 50 mm japin tingull të fuqishëm dhe të qartë. Kufja është krijuar për një rehati afatgjatë me jastëkët me xhel ftohës. Një mikrofon që tërhiqet siguron që telefonatat tuaja të jepen gjithmonë në qartësi absolute.

SKU: N/A Kategori: , Etiketa: , , ,

Përshkrim

Kufje Gaming Razer Karken Pro Analog PC/Ps4/Xbox

Informacion shtesë

Marka