Kufje Gaming Razer Kraken X Analog PS4

7,199 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Kufje Gaming Razer Kraken X Analog PS4

7,199 L

Kufje Gaming Razer Kraken X Analog PS4 Blu/Zi

  • Cilësi maksimale zëri 7.1 Surround Sound
  • Elegante – kontroll i integruar i Audios
  • Mikrofon Cardioid
  • Për PC, Xbox, PS4, Nintendo Switch
  • Blu/Zi
SKU: 123257 Kategori: , Etiketa: , ,

Kufje Gaming Razer Kraken X Analog PS4 Blu/Zi

 

  • 7.1 Sound Surround për Audio Pozicionale: Pajisur me drejtues të akorduar me porosi 40 mm, i aftë për tingull perfshirës të mundësuar nga softueri kur përdoret vetëm për lojëra në PC (kodi i shkarkimit brenda kutisë)
  • Projektuar për komoditetin gjatë gjithë ditës: Kufjet më të lehta Kraken ndonjëherë me 250 gram, rreth 40% më të lehta se konkurrenca
  • Mikrofoni i Anulimit të Zhurmës së Bendable: Një mikrofon kardioid zvogëlon zhurmat e sfondit dhe ambientit për komunikim të pastër nga kristali
  • Ndërtim i qëndrueshëm: Korniza Kraken X është fleksibël dhe e ndërtuar për të qëndruar e qëndrueshme, e aftë të përballojë përdorimin e përditshëm, pa kujdes
Kufje Gaming Razer Kraken X Analog PS4

7,199 L