Shopping Cart

No products in the cart.

Kufje Gaming Redragon Muses

4,990 L

Kufje Gaming Redragon Muses H310

Performanca Premium Audio, dekodimi dixhital 24bit HD dhe sistemi audio 48K Hi-Fi ofron pozicionim të saktë dhe përdorim audio me rezolucion të lartë. Përvoja e Avancuar e Veshjes E dizenjuar me shirit rregullues dhe jastëk mbi vesh, është i aftë të mbajë rehatinë e kokës dhe veshit gjatë orëve të veshjes. Komunikim i pastër Mikrofoni për zvogëlimin e zhurmës ka një funksion të qartë prezantimi audio që shmang problemet e komunikimit. Ktheni atë lehtësisht për ta fikur dhe mbajtur larg syve tuaj. Projektuar i ëmbël i Humanizuar Vendosni kufjet në mënyrë horizontale për të lënë përdorimin e tij, dritat LED në të dy anët do të fiken automatikisht. (Ndonjë problem? Mundohuni të shtypni butonin e heshtjes së mikrofonit për 8 sekonda kur kufja vendoset horizontalisht, një elektrik dore nga drita anësore do të thotë që keni sukses)

SKU: 121408 Kategori: ,

Kufje Gaming Redragon Muses H310

Ktheni atë lehtësisht për ta fikur dhe mbajtur larg syve tuaj. Projektuar i ëmbël i Humanizuar Vendosni kufjet në mënyrë horizontale për të lënë përdorimin e tij, dritat LED në të dy anët do të fiken automatikisht. (Ndonjë problem? Mundohuni të shtypni butonin e heshtjes së mikrofonit për 8 sekonda kur kufja vendoset horizontalisht, një elektrik dore nga drita anësore do të thotë që keni sukses)