Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Kufje Gaming Redragon Zeus 2

7,499 L

7,499 L

Kufje Gaming Redragon Zeus 2

7,499 L

Kufje Gaming Redragon Zeus 2 H510-1

Redragon Zeus H510 është një kufje Gaming me, me një kabllo të ndashme, një ndarës PC 3.5 mm, mikrofon të ndashëm dhe kombinim opsional USB DAC / amp. Ata pretendojnë se kjo dongle është një pajisje 7.1, por mbështet vetëm hyrjen stereo nga PC-ja juaj dhe funksionet e tij virtual rrethuese janë të diskutueshme në rastin më të mirë. Sidoqoftë, ai prodhon akoma audio të shkëlqyeshme stereo. Dongle përfshin butona të rreshtuar për rregullimin e volumit dhe heshtjen e mikrofonit dhe daljes së audios. Përfundimi i paketës është një çantë e thjeshtë bartëse dhe disa udhëzime që ju drejtojnë në shkarkimin e softuerit për dongle.

SKU: 124280 Kategori: , Etiketë:

Përshkrim

Kufje Gaming Redragon Zeus 2 H510-1