Kufje Gaming Steelplay me kabull HP41 PS4 e zezë

Çmimi origjinal qe: 3,149 L.Çmimi i tanishëm është: 2,590 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Kufje Gaming Steelplay me kabull HP41 PS4 e zezë

Çmimi origjinal qe: 3,149 L.Çmimi i tanishëm është: 2,590 L.

Shijoni konsolën tuaj PS4 me këtë kufje me tel Steelplay. Zhytuni në videolojërat tuaja të preferuara përmes rehatisë pa mbarim. Falë kësaj kufje gaming, flisni me ekipin tuaj në lidhje me strategjitë, dëgjoni tingullin e hapave të kundërshtarëve tuaj që afrohen ose thjesht bisedoni me miqtë tuaj …

Punon me sistemet PS4
Gjithashtu edhe me sistemet Xbox One, PC, smartphone, dhe çdo pajisje me një fole 3.5 mm
Jastëkët e butë të veshit, sigurojnë rehati dhe izolim të zhurmave.
Shirit i lehtë dhe i rregullueshëm.
Fole audio e veshur me ar 3.5mm, për një cilësi më të mirë të audios.

Kufje Gaming Steelplay me kabull HP41 PS4 e zezë

Çmimi origjinal qe: 3,149 L.Çmimi i tanishëm është: 2,590 L.