Shopping Cart

No products in the cart.

Kufje GEMBIRD Bluetooth | BTHS-07

1,290 L

– Kufje Bluetooth: për telefonata të sigurta pa duar .
– I pajtueshëm me shumicën e telefonave, kompjuterëve, tabletëve, me Bluetooth.
– Kontrolli me një buton: të gjitha funksionet me prekjen e një butoni
–  Jetëgjatësi e gjatë e baterisë – deri në 120 orë në gatishmëri dhe 4 orë kohë bisede
– Arritja deri në 10 metra
SKU: A05859 Kategori: , ,