Kufje MAXELL Bass-13 TWS (e zeze)

3,890 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Kufje MAXELL Bass-13 TWS (e zeze)

3,890 L

‘- Ofroni një përvojë me bass të përmirësuar pa tel.

– Përfundim të gomuar.

– Gomë të butë për veshë për rehati të shtuar .

– Mikrofon i brendshëm .

– Kontroll të volumit për të marrë dhe kryer telefonata.

SKU: A07738 Kategori: , ,
Kufje MAXELL Bass-13 TWS (e zeze)

3,890 L