Kufje Maxell Bluetooth B13-eb2 Bass (e zeze)

1,490 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Kufje Maxell Bluetooth B13-eb2 Bass (e zeze)

1,490 L

– Kufjet Bluetooth Bass 13 EB2 përmban një fund të gomuar, i cili është i fortë, por me stil në të njëjtën kohë.
– Vjen me një kontrollues të integruar audio i cili ju lejon të dëgjoni pjesët tuaja të preferuara, ndërsa mikrofoni i integruar ju lejon të bëni telefonatën tuaj.
– Dizajni pa tel do të thotë që nuk ka kabllo të çrregullt për t’ju lidhur në telefonin ose pajisjen tuaj.
– Dizajni i tapave të brendshëm lejon izolimin natyror të zhurmës së jashtme dhe vjen me 3 palë tapa me madhësi të ndryshme për të siguruar një përshtatje të rehatshme.
SKU: A04642 Kategori: , ,
Kufje Maxell Bluetooth B13-eb2 Bass (e zeze)

1,490 L