Kufje Maxell Bt800 Bluetooth (e zeze)

5,790 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Kufje Maxell Bt800 Bluetooth (e zeze)

5,790 L

– Kufjet me valë kanë teknologji Bluetooth për një përvojë të pakufizuar që ju lejon të endeni lirshëm nëse jeni në një telefonatë, duke shijuar muzikë ose duke dëgjuar librin tuaj të preferuar audiofonik.
– Sistemi i tij më i fundit i audio jep tone të freskëta, qartësi të mprehtë dhe bas të fuqishëm.
– Kontrollet e vendosura në mënyrë të përshtatshme janë të vendosura direkt në kufje për t’ju lejuar të kapërceni ose të rregulloni volumin pa prekur pajisjen tuaj.
– Me dizajnin e tij të butë, të gomuar, shiritin e rregullueshëm të kokës dhe kufjet me jastëk, jeni të sigurt se do të keni një përshtatje të rehatshme me atë ndjenjë të personalizuar.
– Teknologjia e përparuar e baterisë siguron deri në 6 orë kohë loje pa tel.
– Plus, paloseni poshtë dhe rrëshqisni atë në qesen e udhëtimit të përfshirë për të mbrojtur kufjen tuaj pa marrë parasysh se ku shkoni.
SKU: A04633 Kategori: , ,
Kufje Maxell Bt800 Bluetooth (e zeze)

5,790 L