Kufje Maxell Earphones Plugz Blue V.3 (Me Mikrofon)

550 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Kufje Maxell Earphones Plugz Blue V.3 (Me Mikrofon)

550 L

– Këto kufje të njohura shfaqin mbulesa të buta të veshit me jastëk dhe kordon që përputhen.
– Vjen me një mikrofon të integruar në mënyrë që të mund ta merrni telefonata ndërsa jeni në lëvizje.
– Një palë kufje ideale për t’i mbajtur në çantë për sa herë që dëshironi të dëgjoni muzikë.
– Fole 3.5 mm, i përshtatshëm për përdorim të përditshëm.
– Tapat brenda veshit krijojnë anulimin e zhurmës natyrale.
SKU: A04631 Kategori: , ,
Kufje Maxell Earphones Plugz Blue V.3 (Me Mikrofon)

550 L