Kufje Maxell Eb-bt750 Bt Metalz Earphone Soldier

2,690 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Kufje Maxell Eb-bt750 Bt Metalz Earphone Soldier

2,690 L

Maxell Eb-bt750

– Kufje me valë Bluetooth të bëra me prekje metalike për cilësi më të lartë të zërit

– Krah i sigurt i përshtatshëm në kufje

– Bateri litiumi e rikarikueshme për përdorim të vazhdueshëm për minimumi 2 orë rresht

– Diapazoni i Bluetooth deri në 10 metra

– Kontroll i vogël i dorezës së integruar: Butoni + = Kënga tjetër, Luaj / Ndalo = Përgjigju thirrjes, Butoni – = Kënga e mëparshm

 

SKU: A07294 Kategori: , ,
  • Mikrofon i integruar
  • Hyrja e karikimit mikro USB
  • Tingull me cilësi të lartë.
  • Paketimi përfshin kabllo mikro USB, mini çantë për kufje dhe manuale* Koha e lojës / bisedës mund të ndryshojë në varësi të pajisjeve, vëllimeve dhe mjediseve të ndryshme
Ngjyra

Kufje Maxell Eb-bt750 Bt Metalz Earphone Soldier

2,690 L