Kufje Maxell Eb-cloud9 Earphones W/mic (Blu)

1,090 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Kufje Maxell Eb-cloud9 Earphones W/mic (Blu)

1,090 L

– Maxell Earphone me mikrofon
– Zw i paster i qartw dhe me bas pwr tw telefonuar,degjuar muzike etj.
– Tw pwrshtatshme pwr iPhone, Samsung Galaxy, HTC, Blackberry, Motorola, LG, Nokia Lumia etj
– Ngjyra: blu
SKU: A07286 Kategori: , ,
Kufje Maxell Eb-cloud9 Earphones W/mic (Blu)

1,090 L