Kufje Maxell Legacy Blu Me Mikrofon

990 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Kufje Maxell Legacy Blu Me Mikrofon

990 L

– Kufje Maxell HP-360 MidSize Legacy me mikrofon.
– Dritë ultra – për më shumë lehtësi.
– Bas i thellë – diametri i drejtuesve prej 40 mm kabllo me cilësi të lartë dhe shumë të qëndrueshme.
– Prizë mini jack 3.5 mm High Fidelity Audio
– Krijuar për adhuruesit e muzikës.
SKU: A04519 Kategori: , ,
Kufje Maxell Legacy Blu Me Mikrofon

990 L