Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Kufje Maxell Maxell Tws Mini Duo

3,490 L

3,490 L

Kufje Maxell Maxell Tws Mini Duo

3,490 L

‘- Kufjet Bluetooth Solids janë ideale për ato ditë kur jeni jashtë.

– Dizajni pa tel do të thotë që nuk ka kabllo të çrregullt për t’ju lidhur në telefonin ose pajisjen tuaj.

– Dizajni i veshit të brendshëm lejon izolimin natyror të zhurmës së jashtme, ndërsa majat e krahëve sigurojnë një përshtatje të sigurt, ideale nëse jeni në levizje.

– Kontrolluesi i integruar ju vë në kontroll se si dëgjoni muzikën tuaj dhe mikrofoni ju lejon të merrni atë thirrje gjatë lëvizjes

– Këto kufje mburren me një jetëgjatesi mbresëlënëse 7 orë të baterisë.

SKU: A07737 Kategori: , ,