Kufje MAXELL + mikrofon me USB për Call Center

Çmimi origjinal qe: 3,290 L.Çmimi i tanishëm është: 2,190 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Kufje MAXELL + mikrofon me USB për Call Center

Çmimi origjinal qe: 3,290 L.Çmimi i tanishëm është: 2,190 L.

Kufje + Mikrofon MAXELL me USB
✅Ideal për Call Center, Audio/Video-Konferenca, Mësim online, etj!
✅Eleminon zhurmat nga jashtë.
✅Jestekë të butë dhe higjenikë.
✅Cilësi e pastër zëri.
✅Mikrofon i rregullueshëm.
✅Lidhja USB

Modeli: 34786700-HS-HMIC
Pesha: 0.5 kg
Përmasat: 20cm x 10cm x 20cm
Kufje MAXELL + mikrofon me USB për Call Center

Çmimi origjinal qe: 3,290 L.Çmimi i tanishëm është: 2,190 L.