Kufje Maxell Mla Dynamics Tws (e bardhe)

Çmimi origjinal qe: 5,590 L.Çmimi i tanishëm është: 3,490 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Kufje Maxell Mla Dynamics Tws (e bardhe)

Çmimi origjinal qe: 5,590 L.Çmimi i tanishëm është: 3,490 L.

– Prodhuar per te shijuar muziken akoma me gjate.
– Bluetooth 5.0 deri ne 10 meter distance nga pajisja me te cilen eshte lidhur, mikrofon te integruar me qartesi zeri HD.
– Ze i paster me cilesi HD dhe bas te fuqishem.
–  Reduktim te zhurmave per nje eksperience me te mire dhe bateri qe zgjat deri ne 15 ore degjim te vazhdueshem bashke me kutine.
Kufje Maxell Mla Dynamics Tws (e bardhe)

Çmimi origjinal qe: 5,590 L.Çmimi i tanishëm është: 3,490 L.