Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Kufje Maxell Overhead B52 (Bardh & Zi)

2,690 L

2,690 L

Kufje Maxell Overhead B52 (Bardh & Zi)

2,690 L

– Kufje te markes Maxell B52
– Me cilesi shume te qarte zeri dhe “jastek” lekure anesore mjaft te buta per veshin tuaj
– Kufjet kane miksrofon dhe zgjatues sipas madhesie se kokes tuaj
– Lidhje me fishe jack 3.5mm.
– Gjatesia e kordonit 1.2 metra.
– Frekuenca: 20Hz-20K Hz
SKU: A04521 Kategori: , ,