Blackwire 3220
Kufje Profesionale Plantronics | Blackwire 3220 | Wired | Dual-Ear | USB-A | Call Center

Çmimi origjinal qe: 4,590 L.Çmimi i tanishëm është: 3,490 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Kufje Profesionale Plantronics | Blackwire 3220 | Wired | Dual-Ear | USB-A | Call Center

Çmimi origjinal qe: 4,590 L.Çmimi i tanishëm është: 3,490 L.

Kufje Profesionale Plantronics Blackwire 3220, perfekte për operatorët e Call Centerave dhe profesionistëve, të cilët punojnë me telefonata të gjata.

  • Të rehatshme, fleksibël dhe me cilësi zëri superiore.
  • Menaxhim i thirrjeve telefonike dhe volumit të tyre, nëpërmjet butonit të mikrofonit.
  • Menaxhim i komunikimit nga kompiuteri apo laptopi, nëpërmjet lidhjes USB.
  • Kompatibël me sitemet Windows dhe Mac
  • Garancia 1 vit

Për blerje me shumicë, ju lutem na kontaktoni!

Kufje Profesionale Plantronics | Blackwire 3220 | Wired | Dual-Ear | USB-A | Call Center

Offering Pc Wideband, A Noise-Canceling Microphone And Hi-Fi Stereo Sound, This Binaural Headset Provides A Truly Outstanding Audio Experience. Dynamic Eq Optimizes Your Voice Quality When You’Re On A Call And Automatically Adjusts The Eq Settings When You’Re Listening To Music Or Multimedia. Usb Connectivity Allows You To Manage Calls Directly From Your Pc Or Tablet. Its Lightweight Metal Headband Offers Durability And A Custom Fit. Leatherette Ear Cushions Fold Flat For Easy Portability And Include A Convenient Carrying Case. Easy Installation And Toolkit Resources Make It Deployment And Management Painless While Upgradable Firmware And Software Ensure Compatibility And Feature Support. Plantronics

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

Blackwire 3220
Kufje Profesionale Plantronics | Blackwire 3220 | Wired | Dual-Ear | USB-A | Call Center

Çmimi origjinal qe: 4,590 L.Çmimi i tanishëm është: 3,490 L.