Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Kufje PS5 Wireless Pulse 3D Audio Sony Black

12,490 L

12,490 L

Kufje PS5 Wireless Pulse 3D Audio Sony Black

12,490 L

Luaj në rehati me kufjet Wireless me mikrofon të optimizuar për tingujt 3D në aparatin PS5. Falë karikimit USB Type-C dhe mikrofonave të dyfishtë të anullimit të zhurmës, mund të bisedoni lehtësisht në Party Chat.

SKU: 127941 Kategori: , Etiketë: