Shopping Cart

No products in the cart.

Kufje Razer Barracuda X Multiplatform Wireless

14,249 L

Një kufje për t’i luajtur të gjitha – Kufjet Razer Barracuda X Wireless Gaming janë një kufje e gjithanshme, e lehtë për lojëra pa tel, e krijuar për përdorim pa probleme në platforma të shumta lojrash, duke përfshirë PC, PlayStation, Nintendo Switch dhe Android. Thjesht futni transmetuesin me valë USB-C në platformën tuaj të dëshiruar dhe kufjet çiftohen menjëherë për lojë. Një kabllo analoge 3,5 mm është e disponueshme për të lidhur kufjet kur nevojitet.

SKU: 127152 Kategori: , Etiketa: ,