Kufje Razer BlackShark V2 Special Edition – Headset & USB Audio Card – THX – PC/Console – Carrying Case

Çmimi origjinal qe: 17,490 L.Çmimi i tanishëm është: 16,999 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Kufje Razer BlackShark V2 Special Edition – Headset & USB Audio Card – THX – PC/Console – Carrying Case

Çmimi origjinal qe: 17,490 L.Çmimi i tanishëm është: 16,999 L.

Nëse sportet elektronike janë gjithçka, jepini gjithçka me Razer BlackShark V2. Prezantimi i një kërcënimi të trefishtë të audios së mahnitshme, qartësisë superiore të mikrofonit dhe izolimit suprem të zërit. Pajisur me drejtues të veshur me titan, një kartë zanore USB, jastëkë më të butë veshësh dhe THX Spatial Audio, koha juaj për t’u bërë profesionist është tani. Ndjeshmëria e mikrofonit: -42 dB V/Pa, 1 kHz.

SKU: 127608 Kategori: , Etiketa: ,
Kufje Razer BlackShark V2 Special Edition – Headset & USB Audio Card – THX – PC/Console – Carrying Case

Çmimi origjinal qe: 17,490 L.Çmimi i tanishëm është: 16,999 L.