Kufje Razer Kaira X Black Wired Xbox X/S

Çmimi origjinal qe: 9,099 L.Çmimi i tanishëm është: 7,990 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Kufje Razer Kaira X Black Wired Xbox X/S

Çmimi origjinal qe: 9,099 L.Çmimi i tanishëm është: 7,990 L.

Merrni përparësinë tuaj konkurruese në nivelin tjetër dhe ushtroni dominimin e vërtetë të konsolës me Razer Kaira për Xbox—një kufje me valë Xbox Series X që ofron zhytje superiore të audios me drejtuesit tanë më të fuqishëm ndonjëherë dhe komunikime zanore të pastër kristal me mikrofonin më të mirë të kufjeve që ne kemi kam projektuar ndonjëherë.

SKU: 128092 Kategori: , Etiketa: ,
Kufje Razer Kaira X Black Wired Xbox X/S

Çmimi origjinal qe: 9,099 L.Çmimi i tanishëm është: 7,990 L.