Kufje Razer Opus Wireless Bluetooth Noise Cancelling THX With ANC BT Black

27,990 L

For high-fidelity sound. Tested and optimized by experts in cinematic audio immersion at THX Ltd., the headset presents a rich, balanced soundstage for all your movies, music and gaming.
For an uninterrupted audio experience on the go. Whether you’re watching a movie or rocking out to your favorite track, shut out all distractions with advanced ANC tech which detects and nullifies all incoming noise.
For long hours of wear. With plush leatherette memory foam ear cushions, a well-balanced weight and snug clamping force, you can keep the headphones on throughout long commutes and remain in supreme comfort.
With four microphones dedicated to active noise cancellation and another two for voice communication, Razer Opus ensures you hear everyone in your conference calls and they hear you, both perfectly clear.

27,990 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 126583 Kategori: , , , Etiketë:

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg