Kufje Razer Opus X Bluetooth Active Noise Cancellation Headset-Green

15,990 L

Active Noise Cancellation (ANC) Technology: Whether you’re grooving to your favorite beats, watching a movie, or gaming, eliminate all distractions with Active Noise Cancellation that detects and nullifies unwanted ambient noise
Bluetooth 5.0: Featuring higher bandwidth, longer range, and lower power consumption, Bluetooth 5.0 offers a reliable wireless connection that is energy efficient for prolonged battery life
60ms Low Latency Connection: Activate Gaming Mode to fire up the headset’s wireless performance while gaming or watching videos on Bluetooth devices for a more seamless experience
Custom-Tuned 40mm Drivers: Armed with custom-tuned 40mm drivers, the Opus X provides a rich audio experience that elevates your enjoyment, delivering clear highs and mids, as well as deep, punchy bass
Built-In Microphones: With internal microphones dedicated to voice communication, the Opus X ensures you always hear everyone in your conference calls—and they hear you—with perfect clarity

15,990 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 127438 Kategori: , , , Etiketë:

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg