Shopping Cart

No products in the cart.

Kufje Trust Rydo USB me Mikrofon (Call Center), black

1,990 L

Kufje kompakte me USB të përshtatshme për operatorët e Call Centerave dhe profesionistëve që punojnë me telefonata të gjata.

Dizajn i rehatshëm me jastekë të butë prej lëkure
Shirit i rregullueshëm i kokës, lejon çdokënd që ta veshë këtë kufje me lehtësi
Pastrërti dhe cilësinë e audios përmes USB
Mikrofon i rregullueshëm që mund të vendoset në pozicione të ndryshme.
Kablli 1.8 metra i gjatë siguron shumë liri të lëvizjes gjatë thirrjeve
Rregulloni volumin / çaktivizoni mikrofonin me kontrollet inline
I përshtatshëm për të gjitha aplikacionet e bisedave (video), duke përfshirë Skuadrat, Skype dhe Zoom

Për blerje me shumicë, ju lutem na kontaktoni!

10 stok