Kufje Xbox Stereo Headset for Xbox Series S/X

8,990 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Kufje Xbox Stereo Headset for Xbox Series S/X

8,990 L

Luaj me zë të lartë dhe të qartë me kufjet me valë Xbox, rrethohu me teknologjitë e zërit hapësinor duke përfshirë Windows Sonic, Dolby Atmos dhe DTS Headphone:X. Heshtja automatike dhe izolimi i zërit reduktojnë zhurmën e sfondit për një bisedë të pastër kristal. Dizajni fleksibël dhe i lehtë me një shirit të rregullueshëm të kokës ofron një përvojë më të rehatshme gjatë seancave të gjata të luajtjes, ndërsa çelësat rrotullues të kufjes ofrojnë një mënyrë të shpejtë dhe intuitive për të rregulluar volumin dhe balancën e lojës/chat.

SKU: 127863 Kategori: , Etiketa: , ,
Kufje Xbox Stereo Headset for Xbox Series S/X

8,990 L