LABEL PRINTER BROTHER QL1100YJ1

Çmimi origjinal qe: 36,990 L.Çmimi i tanishëm është: 26,990 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

LABEL PRINTER BROTHER QL1100YJ1

Çmimi origjinal qe: 36,990 L.Çmimi i tanishëm është: 26,990 L.

LABEL PRINTER BROTHER QL1100YJ1

është i pajisur me një kokë printimi të gjerë 101.6 mm. Gjerësia e etiketës së përfunduar është deri në 103.6 mm. Pajisja ofron përputhshmëri të plotë me programin e etiketimit të ndërmarrjeve të jashtme, p.sh. korrierët ose operatorët e tjerë që dorëzojnë paketat.
Printeri i etiketave, falë lidhjes USB, është plotësisht në përputhje me PC dhe Mac. Programe falas për redaktimin e P-touch ju lejon të shtoni etiketa tekst, imazhe ose barkodë.

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

LABEL PRINTER BROTHER QL1100YJ1

Çmimi origjinal qe: 36,990 L.Çmimi i tanishëm është: 26,990 L.