Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Lamp Xiaomi Mi Computer Monitor Light Lamp

6,391 L

6,391 L

Lamp Xiaomi Mi Computer Monitor Light Lamp

6,391 L

Ndriçim kompjuteri ekstra për ju.

Montohet lehtë në monitor dhe nuk zë vend.

Është projektuar me një dizajn të posatshëm që nuk lejon reflektimin e dritës për mbrojtjen e shikimit tuaj edhe kur punoni me orë të gjata.

SKU: 128032 Kategori: , , , , Etiketë:

Përshkrim

Product model
MJGJD01YL

Rated input
5V=1A

Operating temperature
-10°C to 40°C

Body size
23×448 mm

Remote control size
66.5×34 mm

Color temperature
2700K to 6500K

Rated power
5W (80 × 0.2W/LED module)

Informacion shtesë

Marka

Ngjyra