Leter A4 – IK copy, 80g

580 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Leter A4 – IK copy, 80g

580 L

Letër A4 IK Copy, ideale për printime dhe fotokpjo të pwrditshme.

  • E bardhë
  • Kontrast i lartë
  • Gjithmonë e drejtë dhe e pastër
  • Rezultate të shkëlqyera

*Çmimi për rizëm është 580 lekë

SKU: UN000097 Kategori: ,
Leter A4 – IK copy, 80g

580 L